USB-Muistitikut

Logolliset muistitikut

 

Yrityksen logolla varustettu USB-muistitikku, sopii mainiosti ajattomaksi liikelahjaksi. Meidän valikoimastamme löydät erilaisia logollisia muistitikkuja eri käyttötarkoituksiin.

 

Yrityksen logolla tai sloganilla varustetut USB-muistitikut sopivat myös mainiosti yrityksen omaan yrityskäyttöön. Voit lisätä kätevästi muistitikulle erilaisia tiedostoja ja käyttämään markkinointiin tai tiedostojen jakamiseen. Valokuvaajat voivat näin mainostaa kuvatiedostojaan, muusikot musiikkikappaleitaan ja teollisuusyritykset voivat jakaa erilaisia piirustuksia ja teknisiä tiedostoja. Käytännön käyttökohteita on loputtomasti.

 

Personoidut muistitikut logolla

 

Muistitikkuun voidaan painaa joko yrityksesi logo, teksti, tai vaikka kuva. Voit valita valikoimastamme oman rungon värin, mikä tekee muistitikusta yksilöllisen ja näin kuvaa parhaiten yrityksen tavaramerkkiä ja brändiä. 

 

Muistitikkuja voi tilata myös tuotteen, tai muun esineen muodossa, jolloin muistitikun runko näyttää täsmälleen alkuperäiseltä tuotteelta. Mikäli muistitikun suunnittelun, kanssa tulee haasteita, tai se herättää kysymyksiä, autamme mielellämme suunnittelussa, sekä löytämään parhaimman mahdollisen muodon muistitikullesi.

 

Muistitikut tallennetuilla tiedostoilla

 

Halutessasi voimme tallentaa valmiiksi haluamasi tiedostot muistitikulle. Tämä ratkaisu on erityisen kätevä, kun tallennettavat materiaalit ovat suuria ja niitä on paljon. Loppujen lopuksi tällainen ratkaisu tulee myös asiakkaalle halvemmaksi. Suurten tiedostojen (valokuvien, videoiden, suurten esitysten) lataaminen muistitikulle voi usein kestää useita minuutteja, ja ison määrän muistitikkujen lataaminen voi kestää useita päiviä. Autamme sinua siis säästämään aikaa!

 

Miksi tilata logolla varustetut muistitikut meiltä?

 

Meidän tavoite on olla luottamuksellinen yhteistyökumppani yrityksille, jotka käyttää logollisia muistitikkuja markkinoinnissa tai brändäyksessä. Olemme pitkäaikaisella kokemuksella oman alamme ammattilaisia. Autamme asiakkaitamme esittelemään brändiään ja tuotemerkkiä myymiemme tuotteiden kautta. 

 

Käytämme aina laadukkaita komponentteja ja ratkaisuja, jotta voimme taata asiakkaillemme parhaimmat markkinointituotteet.

 

Etumme:

 • Käytämme muistitikuissamme laadukkaita, sekä alkuperäisiä komponentteja, sekä muistisiruja, joille annamme 5 vuoden takuun. 
 • Meillä on 16 vuoden USB-tuotteiden, sekä muistitikkujen markkinoinnin ja tuottamisen kokemus
 • Olemme 100% suomalaiseen pääomaan perustuva yritys. 
 • Ennen tilauksen tekemistä voitte aina tutustua mallikappaleeseen. 
 • Suurin osa markkinoimistamme muistitikuista valmistetaan pysyvän yhteistyökumppanimme tehtaalla Aasiassa, mutta valmistamme eksklusiivisia muistitikkuja myös Suomessa. 
 • Kaikki meidän muistitikkumme omaavat RoHs, CE, FCC sertifikaatit.
 • Ennen toimitusta tuotteemme läpäisevät 7 laatutestiä tehtaalla. 
 • Mikäli tuotteessa ilmenee virhe, toimitamme uuden tuotteen mahdollisimman pian, tai hyvitämme 100% viallisesta tuotteesta maksetun summan. 
 • Olemme tunnettuja matalista hinnoistamme, mutta laadusta emme tingi. 
 • Toimitusaika on 2 viikkoa, mutta asiakas saa tuotteen yleensä 9-10 arkipäivän sisällä. 
 • Pystymme toimittamaan tietyn mallisia muistitikkuja jopa 2-3 arkipäivässä.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous yksilöidystä muistitikusta!

USB_muistitikku_metallinen_invenco_3.0_C_liitin

Loe lisa