Bestseller muistitikut

Meiltä löytyy kymmeniä eri mallisia ja eri käyttöön tarkoitettuja muistitikkuja, mutta olemme ajan säästämiseksi valikoineet tänne ylivoimaisesti suosituimmat tallennustuotteet, eli muistitikut.

 

Yksilölliset muistitikut

 

Muistitikkuja on saatavilla lukemattomilla eri väreillä. Sinun on mahdollista valita sekä muistitikun kuoren väri, että klipsin sävy. Lisäksi on muistitikulle mahdollista tilata kaiverrus tai väripainatus yrityksen logon ja brändin värien mukaan. 

 

Kuinka käyttää USB muistitikkua markkinoinnillisiin tarkoituksiin?

 

  1. Ympäristöystävällisellä kulutuksella. Muistitikkumme ovat tehty kierrätetystä muovista, mikä auttaa välittämään viestisi kumppaneillesi ja asiakkaillesi ympäristöä säästävällä tavalla.
  2. Avaimenperillä, jotka kiinnittävät huomiota. Muistitikkujemme mallivalikoima sisältää valikoiman pyöreitä avaimenperään kiinnitettäviä kortteja, sekä pieniä neliön ja kolmion muotoisia muistitikkuja.
  3. Valmiiden teosten, sekä kätevällä kuvien jakamisella. Valokuvaajilla on oiva tilaisuus lisätä näytteitä töistään muistitikulle. On myös kätevää ladata muistitikulle portfolioita, kuvastoja ja sopimuksia. Bändit voivat julkaista musiikkiaan digitaalisessa muodossa demojen jakamiseen, sekä albumien myymiseen. 
  4. Siirrä tiedostoja käytännöllisesti. Lakitoimistot, tilitoimistot ja muut palveluyritykset voivat tilata USB-muistitikkuja ilman painatusta. Ohuen muotoilun ansiosta kortit eivät vie tilaa taskussa tai lompakossa. Asiakkaat saavat asiakirjat, sekä sopimukset personoiduilla korteilla.

 

Uniikilla muotoilulla varustetut muistitikut tekevät seuraavasta asiakaskohtaamisestasi mieleenpainuvan. Muistitikut ovat erittäin hyvä, sekä käytännöllinen liikelahja messuille, konferensseihin ja liiketapaamisiin.

Loe lisa